top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSaskia Noom-Schreuder

Deal with it!

Ik las vandaag een mooie spreuk: ''Je kunt het verleden niet veranderen''.


Het klinkt als een inkoppertje en dat is het in feite natuurlijk ook. Het verleden is gebeurd, gedane zaken nemen geen keer. Het is dus de kunst om het verleden te laten en door te gaan in het NU. In het NU kun je andere beslissingen nemen die zorgen voor een ander resultaat. Je kunt bewust de regie in eigen handen nemen, op heel veel verschillende vlakken.


Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ook mijn leven vervelende en verdrietige momenten & periodes heeft gekend, waar ik veel last van heb ondervonden. Verdriet wat ik lang alleen heb gedragen. Gelukkig heb ik een positieve mindset, ik heb er heel bewust voor gekozen om deze negativiteit niet de boventoon te laten voeren gedurende de rest van mijn leven; zo wil ik simpelweg niet in het leven staan! Door trainingen te volgen en mensen te spreken die net als ik ook blij en positief zijn, heb ik dit verdriet en de boosheid om wat mij was aangedaan, letterlijk 'begraven'. Zand erover en doorgaan, focus op wat wél belangrijk is in mijn leven.


Nee, het is niet altijd gemakkelijk maar je kunt wel het tij keren. Laat het verleden rusten, focus op de toekomst en mocht je daar moeite mee hebben omdat er nog ''iets'' zit wat nog gedaan of gezegd moet worden, doe dat dan NU. Ik wil je er eventueel met alle liefde mee helpen.


Veel liefs, Saskia ❤️12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page