top of page

Saskia Noom-Schreuder

Mijn naam is Saskia, ik ben 47 jaar, getrouwd en moeder van zoon Alex die 9 jaar is.

Naast partner, moeder, expat-begeleider, jongste dochter, zus, vriendin en levensgenieter ben ik tevens ook ''coach en/of persoonlijk begeleider''. Geen psycholoog dus of maatschappelijk werkster. Ik ben laagdrempelig en ik ben open in mijn communicatie. (uiteraard in respect naar de ander)

Mijn reguliere baan is heel leuk, daar haal ik veel voldoening uit en toch merkte ik gaandeweg dat dit niet voldoende voor mij is. Mijn missie in dit leven ligt bij het helpen van vrouwen, het begeleiden in een persoonlijk proces omdat ik denk dat iedereen op zijn of haar levenspad ooit behoefte heeft aan hulp van buitenaf. Soms kun of wil je het gewoon even niet alleen omdat het té groot voelt of omdat je niet meer weet waar je moet beginnen. Je bent op zoek naar meer rust in je geest en dus ook in je lichaam omdat ik ervan overtuigd ben dat lichaam en geest in directe verbinding staan met elkaar.

Mijn hart ligt dus bij mensen.

In de afgelopen 10 jaar heb ik veel trainingen gevolgd op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling; NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, Oplossingsgericht Werk, Systemisch Werk en de Coach opleiding.

In mijn leven tot nu toe heb ik een schat aan reiservaring opgedaan. Wat heb ik genoten van het rondstruinen in oude stadjes in Nepal. Uren heb ik gespendeerd aan de oevers van de Ganges in India om niet alleen te zien maar ook om te voelen en te ruiken wat zich daar allemaal afspeelt.

Die reiservaringen zijn voor mij van onschatbare waarde. Het heeft me gevormd en het allerfijnste vind ik misschien nog wel dat niemand mij deze ervaringen afneemt.

Saskia Noom-Schreuder
bottom of page