top of page

Misschien herken je sommige punten uit het onderstaande wel?

Je hebt alles prima voor elkaar. Je hebt een leuke baan, een heerlijke relatie waarin je je prima voelt, een fijn huis die je warmte en een veilige basis geeft, een vriendengroep met wie je gezellige activiteiten onderneemt en wellicht zelfs ook een kindje van wie je zielsveel houdt…..en toch….. je mist iets.

Of misschien is bovenstaande allemaal waar maar je voelt je toch soms alleen? Of je mist iemand om mee te praten over zaken die je liever niet met je partner of je vrienden bespreekt. Of je houdt zoveel ballen in de lucht, dat je van gekkigheid niet meer weet hoe je dat allemaal voor elkaar moet boksen. Of je voelt je intens schuldig omdat je weer een avond op de bank bent geploft, terwijl je toch echt van plan was om te gaan sporten en je zoekt naar een verklaring waarom je dan toch afhaakt. Of je MOET zoveel van jezelf, je wordt er gestoord van en doodmoe. Of voel je een groot verdriet in je lijf en je snapt maar niet waarom die iedere keer de kop opsteekt want je hebt dat gemis of die leegte toch al lang geleden een plekje gegeven?

En zo kunnen er nog wel 100 redenen zijn waarom het de moeite waard is om eens met iemand te praten die naar je luistert en geen oordeel heeft en je in je waarde laat. Toch? Hoe lekker zou dat zijn? Gewoon praten over datgene waar jij behoefte aan hebt, in een rustige en warme omgeving op een knusse kamer waar gemoedelijkheid en rust heerst. Waar een kaarsje brandt en een kopje thee op jou wacht, precies…op jou!

Je bent het zo waard om even me-time te hebben, om je verhaal te vertellen, om gehoord te worden zonder oordeel. Om je verhaal, de emoties die daarbij komen kijken gewoon even bij iemand anders neer te leggen. Heerlijk! En die ‘’iemand’’ dat ben ik.

bottom of page