Mannen WELKOM!

 

Voorheen was ik vooral gericht op vrouwen in mijn coachingspraktijk. Niet omdat ik zelf een vrouw ben en me dus beter kan inleven in deze sekse, ook omdat ik veronderstelde dat mannen minder snel geneigd zijn om hulp te vragen en dus aan mijn bel zouden trekken.

Mannen zijn natuurlijk stoer sterk & dapper maar ook jullie hebben gewoon te dealen met onze drukke en steeds gekker wordende maatschappij waarin ongelooflijk veel van je wordt verwacht.

Gelukkig is er niks zo veranderlijk als de mens en dus heb ik besloten om ook mijn deuren te openen en coaching aan te bieden aan mannen. Eigenlijk ook best wel grappig om te weten dat ik veel meer mannelijke vrienden heb dan vrouwelijke en dat zij stuk voor stuk tegen mij zeggen als ik een biertje met ze aan het drinken ben ‘’Jees Sas, wat stel je toch weer een ongelooflijke ….-vragen’’


Stiekem zijn ze daar wel erg blij mee want de dag erna krijg ik ook steevast een appje waarin ze me bedanken voor diezelfde vragen en (ongevraagde) inzichten.

Kortom, ben jij het overzicht kwijt en wil je even sparren met mij, laat dan even een berichtje achter via het contactformulier of mail me.

We kunnen elkaar ontmoeten hier aan huis in mijn coachingsruimte, via SKYPE gesprekken voeren of via de mail.

Schaam je vooral niet, wees juist trots op jezelf dat je hulp inschakelt! Ik zal je (niet) sparen en integer en met respect behandelen.

Groet, Saskia